08
nov

Badkamer met betonlook!

De betonlook is nog steeds erg populair en je ziet hem ook steeds vaker terugkomen in Nederland. Beton straalt luxe uit en is tegelijkertijd ook nog eens heel stoer, waarmee je jouw badkamer of eventueel keuken meteen omtovert tot een mooie ruimte. Er zijn verschillende manieren om beton terug te brengen. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan snel verder en je zult erachter komen. 

Betonlook op de muren

Een betonnen muur is een hele goede basis voor een betonlook badkamer of keuken. Wanneer je kiest voor een betonlook op de muren heb je meteen meerdere opties. Een optie is Beton cire. Beton cire is een watervaste betonstuc en dat is dus heel handig in een badkamer of keuken aangezien er hier nog wel eens water op de muur terecht kan komen. Deze stuc wordt met de hand aangebracht, waardoor er een ruw effect ontstaat. Buiten deze optie kan je ook kiezen voor grote betontegels of wandpanelen. 

Vloertegels met een betonlook

Een betonlook vloer is ook heel mooi in je badkamer of keuken. Vaak zijn dit dan tegels met een betonlook die zijn gemaakt van keramiek. Deze zijn heel makkelijk schoon te maken en ze zijn er in verschillende formaten. Wanneer je kiest voor grote tegels zorg je ervoor dat de ruimte een ruimtelijke uitstraling krijgt. Ook kan je kiezen voor pvc. Een pvc vloer van betonlook is daarom ook een hele goede optie. 

Meubels in de badkamer met een betonlook

Wanneer je een stoere look wilt in de badkamer, zijn betonlook badkamermeubels echt onmisbaar. Denk aan een badkamermeubel met een robuuste look. Of overweeg een houten badkamermeubel. Ook is het combineren van beton en hout een goed idee. Match de betonnen wasbak met zwarte of RVS wastafelkranen voor een stoer geheel. Wil je bijvoorbeeld een betonlook spoelbak kopen? Dat kan, er is namelijk heel veel mogelijk.