20
dec

Dit is waar je aan moet denken wanneer jij als bedrijf gaat verhuizen

Wanneer jij als onderneming gaat verhuizen naar een nieuwe locatie zijn er natuurlijk een hoop dingen die er moeten gebeuren. Je zult namelijk veel spullen naar de andere locatie over moeten laten brengen en ook zul jij het oude pand moeten gaan verkopen. Deze periode kan zowel voor jou als voor je werknemers een hectische periode zijn. Dit kan ervoor zorgen dat jij dingen vergeet die van belang zijn. Vandaar dat je er in dit artikel wat meer over te weten kan komen.

Het zoeken van een tijdelijke locatie

Als jij naar een nieuwe locatie gaat verhuizen, zal er een periode zijn waarin de spullen van de ene naar de andere locatie worden verhuisd. Het laten vervoeren van de spullen en opnieuw inrichten van de ruimtes zal echter vaak een aantal weken duren. Wanneer jij een onderneming hebt, kun jij het je niet altijd permitteren om deze weken niet open te zijn. Vandaar dat het van belang is om een tijdelijke locatie te huren waar je werknemers aan de slag kunnen. Op deze manier kunnen jij en je werknemers gewoon aan de slag terwijl er achter de schermen gewerkt wordt aan de nieuwe locatie. Als jij het druk hebt met je bedrijf, is het verstandig om ook een aannemer in te huren. Deze persoon kan het grootste gedeelte van de dingen voor je regelen zonder dat jij er te veel bij hoeft te helpen.

Het laten doen van een bedrijfsontruiming

Wanneer jij een pand wilt gaan verkopen, is het natuurlijk fijn als dit zoveel mogelijk oplevert. Om ervoor te zorgen is het van belang dat het gebouw in een goede staat verkeert. Als jij veel spullen niet meer nodig hebt of zelf geen tijd hebt om alles uit het pand te halen, kun je ervoor kiezen om een bedrijfsontruiming in Amsterdam te laten doen. Dit bedrijf zal voor jou alle spullen uit het pand halen en deze afvoeren. Ook zal er bij een ontruiming worden gekeken naar dingen die nog moeten gebeuren voor het pand kan worden verkocht. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verven van muren of het repareren van kleine mankementen. Wanneer dit alles is gebeurd, zal er ook nog een grondige schoonmaak plaatsvinden. Op deze manier kun jij zonder al te veel tijd te stoppen in het oude pand alsnog zoveel mogelijk geld voor het pand krijgen.