08
feb

Waar maak je jouw man echt blij mee?

Is je man bijna jarig, denk je alvast aan valentijnsdag of wil je gewoon je partner even lekker in de watten leggen? Dan wil je natuurlijk wel dat je hem echt blij maakt. Dit is voor de ene man makkelijker dan voor de andere man. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Wij geven je een aantal tips om je lief echt blij te maken.

Iets waardoor hij aan jou moet denken

Wat is er nou leuker dan een persoonlijk cadeau? Geef je jouw man een persoonlijk cadeau, dan zal hij altijd aan jou denken wanneer hij dit in zijn handen heeft. Denk bijvoorbeeld aan een mooie mannen armband, een bijzondere sleutelhanger, een foto of een gepersonaliseerd telefoonhoesje. Een persoonlijk mannen cadeau is bovendien erg leuk om te laten maken, omdat het iets is wat niemand anders heeft. Het is echt uniek voor jouw man!

Iets wat op zijn verlanglijstje staat

Wil je 100% zeker weten dat je je partner blij maakt, dan geef je iets waarvan je weet dat hij het graag wilt hebben. Kies daarom iets van zijn verlanglijst. Houdt je partner geen verlanglijstje bij? Dan moet je goed opletten als hij het heeft over boeken of games die hij graag wilt hebben. Laat hij doorschemeren dat hij iets graag zou willen hebben, maar koopt hij het niet zelf? Dan maak je hem daar waarschijnlijk heel blij mee. Ook bepaalde ervaringen die hij zou willen opdoen, kunnen een leuk cadeau zijn.

Quality time

Iets wat elke geliefde blij zal maken, is quality-time samen. Je kunt denken aan een romantisch avondje uit of een dagje weg samen. Ook een fijne overnachting in een hotel is een heel leuk cadeau. Voor een gezonde en gelukkige relatie is tijd doorbrengen met elkaar erg belangrijk. Door een cadeau te geven waarbij je tijd met elkaar kunt doorbrengen, maak je dus niet alleen je partner erg blij. Je werkt ook aan jullie relatie, zodat jullie meer naar elkaar toe kunnen groeien en een betere band krijgen.