06
okt

Wat voor afval creëer je allemaal tijdens een verhuizing?

Tijdens een verbouwing produceer je een hoop afval. Dit moet je ergens kwijt. Het is dan efficiënt als je het afval dan direct in een container doet. Zo heb je geen extra werk. Ben jij nog op zoek naar een container? Dan ben je bij Vergelijkjeafval in Den Haag aan het juiste adres! Zij bieden verschillende containers aan. Voor elke afval hebben zij een container. Wij leggen je uit wat voor afval je allemaal creëert, zodat je weet welke container het beste past bij jouw verbouwing of opdracht. 

Wat mag er in een grofvuil container?

Het is logisch dat je veel afval creëert tijdens een verbouwing. Het beste is om dit afval gelijk te scheiden. Het afval dat je in een grofvuil container mag doen is het grovere afval zoals, kasten, tafels, kasten, maar ook klein bouwafval zoals hout metaal, stenen en puin. In een grofvuil container mag je een hoop afval doen. Deze container is daarom ook zo ideaal bij een verbouwing. De container is ook ideaal bij het opruimen van jouw oude woning. Deze container heb je in verschillende maten. 

Waar mag al het bouwe en sloop afval in?

Heb je een woning waar veel gesloopt moet worden? Dan is een bouw- en sloopafval container ideaal. Het is ook ideaal bij een oude woning waar gesloopt moet worden. In deze container mag alle isolatie afval in, stukken muren, oude badkamers en keukens. Een bouwcontainer is dus goed geschikt voor verschillend afval. Door dat je de grote stukken afval gelijk in de container legt, heb je er later ook geen werk meer aan. Het vergt minder energie en tijd. In een bouwcontainer mag dus verschillend gemengd afval. Al het puin dat vrijkomt tijdens de verbouwing kan je dus in de container doen. Je hebt dan ook niet het probleem dat niet al het afval in de container mag. Alleen moet je er geen elektrische apparaten en chemisch afval in doen. 

Waar moet ik het hout laten?

Het hout dat vrijkomt of overblijft kan je gemakkelijk inzamelen bij een afvalcontainer. In deze container mag je A en B-hout inzamelen. De verschillende soorten hout zeggen hoe herbruikbaar ze zijn. C-hout kan namelijk niet gerecycled worden tot nieuw hout en zelfs ook niet gebruikt worden als brandstof.